Kategóriák
Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


AM Légkondi tiszt. BIOCID citrom 100ml

AM Légkondi tiszt. BIOCID citrom 100ml
1 390 Ft
Nagy hatásfokú biocid fertőtlenítő alapanyagokat tartalmaz alkohol bázison citrus olajjal. A klímaberendezést megtisztítja a csíráktól,
baktériumoktól és különböző gombáktól, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. A termék egyedi, ISO 17025 szabvány szerinti
KERMI tanúsítással és az Országos Kémiai Biztonsági Intézet (OKBI) engedélyével rendelkezik.

Használati javaslat autóklíma tisztításához:
A gépkocsi ablakait húzza fel, indítsa be a motort, kapcsolja be a klímaberendezést, a ventillátort állítsa maximális teljesítményre.
A szellőzőrendszert állítsa belső keringetésre. Húzza előre a vezetőülést és lehetőség szerint döntse előre a támláját is.
Szálljon ki, rázza fel az aerosolt és talpára állítva helyezze a vezeőülés mögé a jármű padlójára.
A palack alá és a kárpit / ülések közeli részeire tegyen újságpapírt vagy rongyot, hogy a kiáramló alapanyag ne károsítsa azokat!
Határozott mozdulattal nyomja le a szórófejet úgy, hogy az lenyomott állapotban maradjon, és kívülről csukja be az ajtót.
15 perc után nyissa ki a jármű valamennyi ajtaját, minimum 10 percig szellőztesse az utasteret és csak ezután állítsa le a motort.
Kérjük, amennyiben kérdése van a használattal kapcsolatban, még felhasználás előtt keressen Bennünket további információért.
 • Gyártó
  AUTO MOBIL
  Kiszerelés
  100 ml
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés